tiistai 25. heinäkuuta 2017

Lomalla viimeinkin

Alkuvuosi meni odotellessa kevättä ja yhtäkkiä olikin lasten kevätjuhlat. Sitten tulikin jo juhannus - ja nyt jo heinäkuu lähenee loppuaan ja edelleen odotellaan kesäkelejä. Tänä vuonna, vahvemmin kuin koskaan, on tuntunut siltä että elämä vain kiitää ohitse enkä ehdi mukaan. Kalseat sadepäivät latistavat kesäfiilistä ja innostavat lähinnä makoilemaan illat sohvalla viltin alla keräämässä voimia seuraavaan päivään. Vähänkin lämpimämpinä päivinä/arki-iltoina olen yrittänyt nauttia ulkona olosta maksimaalisesti.

Arki on ollut viime viikot jotenkin tavallista kuormittavampaa ja yhtenä iltana sanoinkin perheelle, että voisin syödä 6 litraa jäätelöä, metrinmittaisen suklaapatukan, nukkua 48 tuntia putkeen ja toivoa herääväni pitkästä aikaa pirteänä. Onneksi kesäloma vihdoin alkoi ja nyt on kolme viikkoa aikaa vähän hengähtää. Kun palaan töihin, lapsillakin alkaa taas koulu. Miten aika voi kulua näin järjettömän nopeasti?!?

Mitään suuria lomasuunnitelmia emme ole tehneet. Nyt ensimmäisellä lomaviikolla olen ehtinyt jo viettää synttäreitäni, käydä lasten kanssa uimahallissa ja tehdä erinomaisia alelöytöjä Lindexin -70% alesta. Ajattelin tällä viikolla vielä kierrellä kirppareilla etsimässä kalustusta keittiöaulaan. Toisella lomaviikolla on tiedossa silmä- ja hammaslääkärikäynnit sekä pieni lomareissu. Kolmannen lomaviikon voisikin ottaa ihan rennosti ja lepäillä, että jaksaa taas palata töihin.
Finally on vacation

First half of the year I spent waiting for spring and suddenly it was already summer. This year, more than ever, I have felt that life just flies past me and I can't keep up with it's pace. Recently I have been really busy at work and now it's finally time for a 3-week summer holiday. When I go back to work, the kids start their next school year. How can time fly so freaking fast?!?

I don't have any ambitious plans for the summer holiday. On the first week I'm planning to tour some flea markets in hope of finding some nice pieces of furniture for the kitchen lobby. On the second week I have an ophthalmologist and a dentist appointment and we have also planned a little holiday trip for the week. The third week I might just rest and relax.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti