sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Pihamökki 2017

Pihamökkiä on vuosien varrella sisusteltu useammalla eri tavalla (2014, 2015, 2016).

Idea viimeisimpään (ja pysyvämpään) sisustukseen tuli mieheltä. Esikoisen huoneesta alkuvuodesta poistunut parvisänky ei käynyt kaupaksi, joten mies keksi, että sen voisi sijoittaa pihamökkiin. Loistava idea! Pihamökin korkeus aiheutti omat haasteensa, joten parvisängystä tehtiin mökkiin "puoliparvi", eli sänky on vähän korkeammalla ja sen alle mahtuu tarvittaessa toinen nukkuja.

Nyt pihamökki on ihan oikea kesähuone, jossa voi rennosti pötkötellä parvella ja nauttia kesäpäivistä. Tai vaikka yöpyä mökissä. Ja kun kesä on ohi, otetaan vain patja pois sängystä ja sänkyosa toimii talven ajan varastohyllynä (ja parven allekin mahtuu hyvin tavaraa). Nerokasta!


Garden shed 2017

Our garden shed has been decorated in many different ways (2014, 2015, 2016)

The latest idea came from my husband and was brilliant. Since nobody bought our eldest daughter's loft bed, my husband got the idea that we could place it in the garden shed. With some modifications it became an inviting daybed with colorful cushions and blankets.

Now the garden shed is like a miniature summer cottage with a bed and all. And when the summer is over, we'll just remove the mattress and use the bed base as a storage shelf during wintertime. Brilliant.

2 kommenttia:

  1. Oi miten kiva pihamökki <3 Mukavan leppoisia kesähetkiä sinne <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos:). Lapset innostuivat jo yöpymään mökissä, pitää varmaan itsekin kokeilla kesälomalla...

    VastaaPoista